Over ons

Ogier tweewielers is een begrip in de omgeving. Met een breed assortiment aan fietsen, scooters en accessoires, biedt Ogier tweewielers alles wat je nodig hebt voor jouw avonturen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike, elektrische fiets, benzine of E-scooter. bij Ogier tweewielers vind je zeker wat je zoekt. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast fietsen biedt Ogier tweewielers ook een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires, zoals helmen, sloten, tassen. Hierdoor kun je niet alleen comfortabel en veilig op pad gaan, maar ook nog eens in stijl! Wat Ogier tweewielers echt onderscheidt is de uitstekende service. Ze staan bekend om hun snelle reparatieservice en onderhoudsdiensten. Of het nu gaat om een lekke band of een grote reparatie, de monteurs staat voor je klaar om jouw fiets weer in topconditie te krijgen. Kortom, als je op zoek bent naar kwaliteitsfietsen, scooters uitstekende service en vriendelijk personeel, dan moet je zeker eens langsgaan bij Ogier tweewielers. Ze zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw tweewieler

Onze Werkplaats

Onze nette en speciaal ingerichte werkplaats voor de tweewielerbranche is de ideale plek om je fiets of scooter te laten repareren. Met onze deskundige monteurs en geavanceerde apparatuur zorgen we ervoor dat je voertuig snel en efficiënt wordt gerepareerd. In onze werkplaats hebben we een breed scala aan gereedschappen en onderdelen, waardoor we vrijwel elk probleem kunnen oplossen. Of het nu gaat om een lekke band, kapotte remmen of een versleten ketting, tandwielen, V-snaar of rollen. Daarnaast hechten we veel waarde aan netheid en veiligheid in onze werkplaats. We zorgen ervoor dat alle gereedschappen schoon zijn en op de juiste plaats bewaard worden om efficiënt te werken. Dus als je problemen hebt met je fiets of scooter, breng hem dan naar onze nette en speciaal ingerichte werkplaats. We beloven dat je tevreden zult zijn met onze snelle service, deskundige monteurs en uitzonderlijke resultaten.

Verschillende types

Onze experts repareren jouw scooter of fiets volledig naar jouw wensen. Met jarenlange ervaring en de nieuwste technieken voelt jouw voertuig weer als nieuw.

Verschillende diensten

Onze diensten voor fietsen en scooters zijn van alle gemakken voorzien. Of het nu gaat om het omkeuren, Onderhouden of repareren van je tweewieler, bij ons vind je alles onder één dak.

Support

Als je niet 100% tevreden bent over je aankoop of onze diensten, dan zorgen wij dat het wordt opgelost zodat jij weer zorgeloos verder kunt. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.